Skyr brød
Sundt brød rig på protein
Ingredienser
450 | g | Skyr med vanilje, Cheasy |
300 | g | Havregryn |
2 | stk | Æg |
2 | stk | Æggehvide |
10 | g | Perfect Fit (sukker- og fedterstatning |
2 | dl | Solsikkekerner |
1 | dl | Minimælk, 0,5% |
70 | g | Impact Whey Protein, Myprotein |
4 | spsk | Chiafrø |
4 | stk | Gulerod |
5 | Kugler | Spinat, hakket, dybfrost |

Alt med undtagelse af solsikkekerner og chiafrø blendes godt.
kommes i en skål, og chiafrø blandes god i. Lad det trække 10-15 minutter
bland solsikkekernerne i.
det hele hældes på en bageplade, beklædt med bagepapir.
drys med solsikkekerner.
stilles i kold oven, og bages i 20-25 minutter på 180 grader.
Lad det stå og afkøle på pladen. Når det er afkølet, skæres i passende stykker.
kan frysens, og tager et par timer at tø, og smager som nybagt.
obs.
• Man kan ikke smage Spinaten.
• sky behøver ikke at være den neutrale, både kokos, vanilje og bær går fint i brødet.
• kan bl.a. bruges som hurtigt mellemmåltid
• protein pulver kan undlades
180 °C 20 minutter