Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Skyr brød

Sundt brød rig på protein

Indtastet 21. oktober 2020 af: Anya@klank.dk

Du følger nu Anya@klank.dk


Du vil nu modtage en email hver gang Anya@klank.dk indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Egen opskrift

Alt med undtagelse af solsikkekerner og chiafrø blendes godt.

kommes i en skål, og chiafrø blandes god i. Lad det trække 10-15 minutter

bland solsikkekernerne i.

det hele hældes på en bageplade, beklædt med bagepapir.

drys med solsikkekerner.

stilles i kold oven, og bages i 20-25 minutter på 180 grader.

Lad det stå og afkøle på pladen.  Når det er afkølet, skæres i passende stykker.

kan frysens, og tager et par timer at tø, og smager som nybagt. 

obs.
• Man kan ikke smage Spinaten.

• sky behøver ikke at være den neutrale, både kokos, vanilje og bær går fint i brødet.

• kan bl.a. bruges som hurtigt mellemmåltid

• protein pulver kan undlades

 

 

  180 °C   20 minutter

  180 °C   20 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk