1. Smelt chokolade over vandbad
2. Rør peanut butter i chokoladen
3. Rør poppet quinoa i
4. Hæld i et fad beklædt med bagepapir (cirka 20x15) og smør det jævn ud i formen. Sæt på køl i minimum 30 min, skær i barer
1. Smelt chokolade over vandbad
2. Rør peanut butter i chokoladen
3. Rør poppet quinoa i
4. Hæld i et fad beklædt med bagepapir (cirka 20x15) og smør det jævn ud i formen. Sæt på køl i minimum 30 min, skær i barer
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk