Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Snickerskugler

Fremgangsmåde Kom peanuts i en food processor og hak dem fint. Tag ca. 2 spsk fra og gem dem til pynt. Tilsæt dadler og peanutbutter til food processoren og kør det hele til en ensartet, sammenhængende masse. Tril massen til ca 40 kugler på størrelse med en hasselnød. Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad, overtræk kuglerne og læg dem til tørre på et stykke bagepapir. Pynt med finthakkede peanuts, inden chokoladen stivner helt. Opbevar kuglerne en lufttæt bøtte – evt. på køl.

Indtastet 20. maj 2020 af: Miriam Lee

Du følger nu Miriam Lee


Du vil nu modtage en email hver gang Miriam Lee indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://madenimitliv.dk/2017/01/snickerskugler/

Kom peanuts i en food processor og hak dem fint. Tag ca. 2 spsk fra og gem dem til pynt.
Tilsæt dadler og peanutbutter til food processoren og kør det hele til en ensartet, sammenhængende masse. 
Tril massen til ca 40 kugler på størrelse med en hasselnød.
Smelt chokoladen i mikroovn eller over vandbad, overtræk kuglerne og læg dem til tørre på et stykke bagepapir. Pynt med finthakkede peanuts, inden chokoladen stivner helt.
Opbevar kuglerne en lufttæt bøtte – evt. på køl.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk