Spaghetti med kødboller
Indtastet 3. november 2020 af: donoma
Opskriften giver:
Ingredienser
400 | g | Hakket oksekød 3-7 % |
50 | g | Havregryn |
1 | stk | Æg |
0,5 | dl | Minimælk, 0,5% |
3 | spsk | persille |
1 | drys | Salt |
1 | knivspids | Peber, sort |
1 | spsk | Olivenolie |
Sovs | ||
1,5 | dåser | Hakkede tomater |
2 | tsk | Oregano, tørret |
1 | fed | hvidløg |
2 | stk | Gulerod |
1 | drys | Salt |
1 | knivspids | Peber, sort |
Spaghetti | ||
320 | g | Makaroni, spaghetti, fuldkorns-, rå |
Rør kødet sammen med havregryn, æg, persille, mælk og krydderier. Lad farsen stå køligt i 20 minutter.
Form farsen til små boller, og steg dem til de er brune over det hele. (Ca. 5 minutter)
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 643 kJ |
Kalorier | 153 kcal |
Fedt | 4 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 21 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (372 g)
kJ 2393
29 %
kcal 571
29 %
Fedt 14 g
20 %