Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Stick Chili Chicken

Klistret og sød kylling med ris

Indtastet 2. april 2024 af: Bianca Løhde

Du følger nu Bianca Løhde


Du vil nu modtage en email hver gang Bianca Løhde indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
Sauce
25 g
64 g
16 g
30 g
2 spsk
6 spsk
Kylling
2 tsk
6 stk
Stir-fry
1 stk
1 stk
2 spsk
4 fed

Mix sauce ingredienserne og stil til side.

Snit kyllingebryst i tynde skiver. Læg i en skål og vend i majsmel og salt.
Steg kyllingestykkerne til de er gyldne. Gøres i små portioner.
Fjern fra panden og læg på køkkenrulle.

Tilsæt løg og peberfrugt og steg i et par minutter. Tilføj ingefær og hvidløg i et minutstid. Hæld saucen i og lad den tykne.

Tilsæt kyllingen og lad saucen samle sig om den.

 

Server med ris og forårsløg

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 358 kJ
Kalorier 85 kcal
Fedt 1 g
- mættede < 1 g
- enkeltumættede < 1 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 4 g
- heraf sukker 2 g
Kostfibre < 1 g
Protein 13 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portioner (228 g)

kJ 815
10 %
kcal 195
10 %
Fedt 3 g
4 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk