Stick Chili Chicken
Klistret og sød kylling med ris
Ingredienser
Sauce | ||
25 | g | Sweet chili sauce |
64 | g | Ketchup, Heinz |
16 | g | Sriracha |
30 | g | Risvineddike |
2 | spsk | Soya sauce |
6 | spsk | Vand |
Kylling | ||
2 | tsk | Havsalt |
6 | stk | Kyllingebrystfilet tilsat 12% vand, Danpo |
Stir-fry | ||
1 | stk | Snittet rødløg |
1 | stk | Snittet peberfrugt, rød |
2 | spsk | Ingefær, snittet |
4 | fed | Hvidløg, knust |
Mix sauce ingredienserne og stil til side.
Snit kyllingebryst i tynde skiver. Læg i en skål og vend i majsmel og salt.
Steg kyllingestykkerne til de er gyldne. Gøres i små portioner.
Fjern fra panden og læg på køkkenrulle.
Tilsæt løg og peberfrugt og steg i et par minutter. Tilføj ingefær og hvidløg i et minutstid. Hæld saucen i og lad den tykne.
Tilsæt kyllingen og lad saucen samle sig om den.
Server med ris og forårsløg
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 358 kJ |
Kalorier | 85 kcal |
Fedt | 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 13 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (228 g)