Sund banankage med havregryn og chokolade
Sund banankage med chokolade og havregryn
Ingredienser
3 | stk | Banan, rå |
3 | stk | Æg |
60 | g | Økologiske Finvalsede Havregryn fra Svaneø |
5 | g | Vanilje paste Tørsleffs |
1 | tsk | Bagepulver |
0,5 | tsk | Salt |
100 | g | Mørk chokolade Rema 1000 egen |
Kageform på omkring 15 cm i diameter. (Dobbelt evt. opskriften op, hvis du bruger en springform (23 cm i diameter))
Tænd ovnen på 180 grader varmluft.
Kom alt undtagen chokolade i en skål. Blend det grundigt med en stavblender.
Hak chokolade og vend det i dejen.
Kom dejen i en form og sæt den i ovnen. Kagen skal bages i ca. 35 min. Brug en strikkepind eller lignende til at tjekke om kagen er klar. Hvis strikkepinden kommer ud uden dej på, er kagen færdig.
Lad kagen køle inden den serveres.
180 °C 35 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 938 kJ |
Kalorier | 225 kcal |
Fedt | 9 g |
- mættede | 4 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 27 g |
- heraf sukker | 9 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 7 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 kage (546 g)