Sunde kokosmakroner
Hurtig mellem måltid med protein
Ingredienser
1 | stk | Banan, rå |
1 | stk | Pasteuriserede æggehvider, Danæg |
2 | spsk | Kokosolie, økologisk, Cocosa |
100 | g | Kokosmel |
50 | g | Mørk chokolade 70% |
26 | g | Proteinpulver vanille - herbalift |
Mos bananen.
blande alt med undtagelse af chokoladen. Kokosolien kan smaltes et par sek hvis den ikke er flydende.
form massen med 2 skeer på en bageplade.
bag.
de er bløde når de kommer ud, men får skorpe når de bliver kolde.
når de er helt afkølet kommer smeltet chokolade på.
kan holde sig på køl 3-4 dage
200 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 2169 kJ |
Kalorier | 520 kcal |
Fedt | 44 g |
- mættede | 27 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 25 g |
- heraf sukker | 8 g |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 8 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 S (33 g)