Hak svampe, løg og hvidløg.
Svits det i olien ved god varme sammen med citron, til svampene er bløde.
Purér blandingen og smag til med tahin, salt og peber.
200 °C 15 timer
200 °C 15 timer
Hak svampe, løg og hvidløg.
Svits det i olien ved god varme sammen med citron, til svampene er bløde.
Purér blandingen og smag til med tahin, salt og peber.
Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.
© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk