Tomat risotto med bønner
Ingredienser
210 | g | løg |
1 | fed | hvidløg |
1 | spsk | Rapsolie |
2,5 | dl | Basmati ris |
1 | dåse | Tomat, flået, konserves |
3 | dl | Vand |
1 | tsk | Oregano, tørret |
1 | tsk | Paprika, rosenpaprika |
0,5 | tsk | Salt |
Peber, sort | ||
120 | g | Bønner, røde kidney |
4 | spsk | Parmesan, revet |
Hak løg og hvidløg. Svits det i olien. tilsæt ris og svits dem i 2-3 min. Tilsæt tomat, vand og krydderier. Lad det småkoge i 10-15 min under låg. Tilsæt mere vand hvis retten bliver for tør. Skyl og afdryp kidney bønnerne og tilsæt dem. Rør parmasan i og smag til.
100 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 459 kJ |
Kalorier | 109 kcal |
Fedt | 2 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 18 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 4 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 personer (276,769 g)