Tomatsuppe
Indtastet 12. april 2020 af: Anne Poulsen
Opskriften giver:
Ingredienser
200 | g | løg |
2 | tsk | Rapsolie |
1 | dåse | Tomat, flået, konserves |
2,5 | dl | Bouillon, grøntsags |
0,5 | tsk | Paprika, rosenpaprika |
0,5 | tsk | Sukker |
150 | g | Grønne ærter, dybfrost |
Salt, bordsalt | ||
Salt | ||
Basilikum, frisk |
Hak løg og svits det let i olien, uden at det bruner. Tilsæt tomat, boullion og krydderier. Lad suppen koge i 20 min. Tilsæt ærter og kog yderligere 2 min. Snit basilikum fint og tilsæt det til suppen. Smag til.
100 °C 22 minutter
100 °C 22 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 182 kJ |
Kalorier | 44 kcal |
Fedt | 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 7 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 2 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 personer (440,133 g)
kJ 802
10 %
kcal 193
10 %
Fedt 6 g
8 %