Tomatsuppe med kål og oksekød
Tomatsuppe med oksekød og kål taget fra Rema 1000s hjemmeside. Her er der beskrevet en dobbeltportion
Ingredienser
3 | stk | Porre, rå |
5 | stk | Gulerod |
1,5 | kg | Hvidkål, rå |
10 | g | Flydende Becel |
500 | g | Hakket oksekød 3-7 % |
20 | dl | Grøntsagsboullion |
2 | dåser | Hele flåede tomater, ØKO, REMA 1000 |
1 | dåse | Tomatpure, koncentreret |
4 | tsk | Paprika |
2 | tsk | Basilikum, tørret |
Skær porrerne i tynde ringe. Skær gulerødderne i små tern. snit kålen fint. Brun kødet i fedtstoffet. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med i et par minutter.
Kom de øvrige ingredienser i, og lad suppen småkoge i Ca. 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Husk det er en stor portion den her, halver den, ellers anbefaler jeg at lave den i en stor stegegryde.