Tomatsuppe med kål og oksekød
Tomatsuppe med oksekød og kål taget fra Rema 1000s hjemmeside. Her er der beskrevet en dobbeltportion
Ingredienser
3 | stk | Porre, rå |
5 | stk | Gulerod |
1,5 | kg | Hvidkål, rå |
10 | g | Flydende Becel |
500 | g | Hakket oksekød 3-7 % |
20 | dl | Grøntsagsboullion |
2 | dåser | Hele flåede tomater, ØKO, REMA 1000 |
1 | dåse | Tomatpure, koncentreret |
4 | tsk | Paprika |
2 | tsk | Basilikum, tørret |
Skær porrerne i tynde ringe. Skær gulerødderne i små tern. snit kålen fint. Brun kødet i fedtstoffet. Tilsæt grøntsagerne, og svits dem med i et par minutter.
Kom de øvrige ingredienser i, og lad suppen småkoge i Ca. 10 minutter.
Smag til med salt og peber.
Husk det er en stor portion den her, halver den, ellers anbefaler jeg at lave den i en stor stegegryde.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 140 kJ |
Kalorier | 33 kcal |
Fedt | < 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 3 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |