Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Vanilje protein snaks

Protein holdig snak til mellem måltid

Indtastet 16. februar 2020 af: Anya@klank.dk

Du følger nu Anya@klank.dk


Du vil nu modtage en email hver gang Anya@klank.dk indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Aladygoeswest.com
Opskriften giver:
Ingredienser
1 stk
2 dl
26 g
2 spsk
2 tbsp (us)
100 g

Mos bananen

bland alt god sammen (hak gerne nødderne let)

kom på bagepladen med en ske

bag ved 180 grader i ca 15 min, til de får farve men uden at nødderne bliver branket.

nødder kan erstattes med fx. Rosiner

  180 °C   15 minutter

  180 °C   15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 1261 kJ
Kalorier 301 kcal
Fedt 18 g
- mættede 8 g
- enkeltumættede 3 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 30 g
- heraf sukker 3 g
Kostfibre 4 g
Protein 10 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 stk (38 g)

kJ 486
6 %
kcal 116
6 %
Fedt 7 g
10 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk