Veganske Cookies
Ingredienser
60 | g | Æblemos/usødet |
1 | tsk | Vaniljesukker |
70 | g | Sukker, brun farin |
60 | g | Sukker |
135 | g | Hvedemel |
0,5 | tsk | Bagepulver |
0,25 | tsk | Natron |
0,5 | tsk | Salt |
100 | g | Mørk chokolade |
0,5 | dl | Olivenolie |
SÅDAN GØR DU
Pisk æblemos, sukker samt vanilje til luftig masse med elpisker.
Bland de tørre ingredienser sammen i skål og si over æblemosblandingen.
Pisk herefter sammen.
Vend chokolade samt olie i dejen med en spatel indtil ensartet.
Kom på køl min. 1 time. (Kan holde sig på køl 2-3 dage)
Tænd ovnen på 175° Varmluft. Klargør 2 plader med bagepapir.
Sæt store klatter på pladen, gerne med en is-scooper.
Tryk dem IKKE flade men lad dem være som kugler, da de selv flyder ud i ovnen.
Bages 12-15 min. indtil kanten er let brun. (Hold øje, alle ovne er forskellige)
Lad dem hvile ca. 10 min. på bagepladen inden de overføres til rist.
NYDES varme som kolde. Holder sig i lufttætbeholder både i og udenfor køleskab afhængig af rumtemperatur.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1706 kJ |
Kalorier | 408 kcal |
Fedt | 15 g |
- mættede | 5 g |
- enkeltumættede | 9 g |
- flerumættede | 1 g |
Kulhydrater | 63 g |
- heraf sukker | 40 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 4 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 St (48 g)