Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Appelsinispinde

Meget enkel lemonadeis, der smager lige så godt som solmodne appelsiner, hvis du bruger gode appelsiner naturligvis...

Indtastet 4. juli 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
5 stk
4 spsk

Stil ispindeforme i fryseren, på et plant underlag.

Pres saften af appelsinerne og smag til med sirup, honning, eller det du foretrækker.

Hæld saften i ispindeformene og vent 4-5 timer. Brug gerne indfrysningsknappen, hvis du har den mulighed.

Dyp evt. toppen af isen i smeltet mørk chokolade. Det er lettest, hvis chokoladen er smeltet i et lavt glas. Har du rå chokoladesmør, kan du med fordel fortynde chokoladen med det (kokosolie kan også bruges). Glem alt om temperering, det klarer den kolde is.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk