Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Aspargesmole

Guacamole inspireret

Indtastet 10. marts 2017 af: Dorthe

Du følger nu Dorthe


Du vil nu modtage en email hver gang Dorthe indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Rens og del aspargesne i 3 -  4 dele pr. styk
Damp disse i 5 min.
Blend dem i foodprocessor til en fin glat pure

Fin strimle forårsløgene

Hak tomaterne i små tern

Fin hakke korianderbladene

Fin hakke chili og hvidløg

Bland asparges puré med yoghurt, limesaft, koriander, forårsløg, chili, hvidløg, tomat, Worcestershire sauce  i en stor skål; bland det forsigtigt sammen.
Krydr med salt og peber.
Stilles i køleskab indtil den er helt afkølet og derefter er den klar til brug

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk