Aspargesmole

Guacamole inspireret

Indtastet af:
Fremgangsmåde:

Rens og del aspargesne i 3 -  4 dele pr. styk
Damp disse i 5 min.
Blend dem i foodprocessor til en fin glat pure

Fin strimle forårsløgene

Hak tomaterne i små tern

Fin hakke korianderbladene

Fin hakke chili og hvidløg

Bland asparges puré med yoghurt, limesaft, koriander, forårsløg, chili, hvidløg, tomat, Worcestershire sauce  i en stor skål; bland det forsigtigt sammen.
Krydr med salt og peber.
Stilles i køleskab indtil den er helt afkølet og derefter er den klar til brug

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk