Bagt 3kornsgrød med kokos og dadler
Ingredienser
2 | dl | Havregryn |
2 | dl | Skummetmælk, økologisk |
1 | stk | Æg |
5 | g | Salt, stensalt, køkkensalt |
20 | g | 2 stk dadler |
0,5 | tsk | Kanel |
0,5 | tsk | Vanille, pulver |
2 | spsk | Kokosolie, økologisk, Cocosa |
1 | spsk | Honning |
100 | g | Mandel, rå |

Tilberedning
-
Tænd ovnen på 180 grader.
-
Fjern stenene fra dadlerne og skær dadlerne i grove stykker.
-
Bland dadler, korn, mælk, kanel, vanilje og salt og rør grundigt sammen.
-
Kom kornblandingen i et lille ovenfast fad eller en lav keramisk skål.
-
Bag i 15 minutter.
-
Pisk æg, kokosolie (flydende) og honning sammen til en sammenhængende masse og vend med mandlerne
-
Kom udover den varme havregrød og bag videre i yderligere 15-20 min.
-
Lad den varme grød trække lidt.
-
Server evt. med græsk yoghurt og friske bær.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1184 kJ |
Kalorier | 285 kcal |
Fedt | 17 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 7 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 20 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |