Banan Klatter
Ingredienser
75 | g | Havregryn |
2 | stk | Banan, rå |
40 | g | 86% mørk chokolade |
20 | g | Mandel, rå |
Tænd ovnen på 180 graders varmluft.
Mos først bananerne med en gaffel og tilsæt dernæst havregryn.
Hak mandler og chokolade, blandes med "dejen"
Smør pandepapiret med kokosolie og form 10 “banan-klatter” med en spiseske.
Bag dem i ca. 25 minutter.
Herefter tager du dem ud af oven, vender dem om og bager 5 minutter igen.
Opbevar dem i en lufttæt beholder.
Hvis der er flere tilbage dagen efter, så rist dem i to minutter.
180 °C 30 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1169 kJ |
Kalorier | 282 kcal |
Fedt | 13 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | 2 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 31 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (29,145 g)