Bananmuffins med chokolade
Ingredienser
100 | g | Banan, rå |
0,5 | dl | Laktosefri yoghurt eller kærnemælk, hvis det tåles |
3 | tsk | Easis Flydende Sød |
40 | g | Skummetmælkspulver |
30 | g | Økologisk sigtet spelt |
5 | g | Bagepulver |
10 | g | Mørk Chokolade 80% |
Mos banan og hak chokoladen.
Bland alle ingredienser sammen og fordel i 4 muffinforme.
Bag ved 180 g. i ca. 20 min.
Fyldet kan varieres f.eks. med æbletern og lidt kanel.
Low FODMAP info: hvis du ikke tåler laktosen i skummetmælkspulver skal du huske at tage Laktrase inden du spiser en muffin.
180 °C 20 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 792 kJ |
Kalorier | 189 kcal |
Fedt | < 1 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 29 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 1 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Store muffins (55 g)