Bananpandekage i form

Rigtig lækker og nem "pandekagebagning", der hurtigt kan realiseres i microovn. Og så er den endda sund nok til at udgøre en morgenmad.

Indtastet af:
Kilde: withloveandsugar.dk har inspireret til denne opskrift

Opskriften giver 1 portion

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Blend banan, æg, vanille og bagepulver.

 

Smør en form eller dyb tallerken og hæld dejen i. 

 

Fordel de frosne blåbær udover dejen.

 

Sæt formen i microovn og bag ved fuld effekt ca. 5 min. Tjek den ved at ryste formen, hvis den er flydende i midten, skal den have længere tid.

Den kan også bages i ovn ved 200 g. i ca. 10-15 min.

 

Drys gerne pandekagen med lidt kokosmel, evt. også lidt kokossukker.

 

Opskriften kan varieres på utallige måder; din favorit pandekage opskrift, andre bær, frugter osv. Bagetiden afhænger af om du bruger frosne eller friske bær og hvor stor en mængde. Og hvis du bruger lidt gryn eller mel, vil dejen også sætte sig hurtigere.

 

Info. Low FODMAP: Blåbær indeholder oligo og 60 g. er maxgrænsen, hvis du er følsom for denne eller hvis du er i eliminationsfasen.

  200°   10 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk