Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Bananpandekage i form

Rigtig lækker og nem "pandekagebagning", der hurtigt kan realiseres i microovn. Og så er den endda sund nok til at udgøre en morgenmad.

Indtastet 23. februar 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde withloveandsugar.dk har inspireret til denne opskrift
Blend banan, æg, vanille og bagepulver.
 
Smør en form eller dyb tallerken og hæld dejen i. 
 
Fordel de frosne blåbær udover dejen.
 
Sæt formen i microovn og bag ved fuld effekt ca. 5 min. Tjek den ved at ryste formen, hvis den er flydende i midten, skal den have længere tid.
Den kan også bages i ovn ved 200 g. i ca. 10-15 min.
 
Drys gerne pandekagen med lidt kokosmel, evt. også lidt kokossukker.
 
Opskriften kan varieres på utallige måder; din favorit pandekage opskrift, andre bær, frugter osv. Bagetiden afhænger af om du bruger frosne eller friske bær og hvor stor en mængde. Og hvis du bruger lidt gryn eller mel, vil dejen også sætte sig hurtigere.
 
Info. Low FODMAP: Blåbær indeholder oligo og 60 g. er maxgrænsen, hvis du er følsom for denne eller hvis du er i eliminationsfasen.
  200 °C   10 minutter

  200 °C   10 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk