Bananpandekager uden mel
Ingredienser
1 | stk | Banan, rå |
4 | stk | Æg |
1 | tsk | Kardemomme |
3 | tsk | Kanel |
0,5 | tsk | Kokosolie eller smør til stegning |
Kom banan, æg og krydderier i et blenderbæger og blend til det er ensartet.
Brug gerne en slip let pande, så skal der kun bruges en anelse fedtstof til stegning. Fordel lidt fedtstof inden pandekagedejen hældes på i små klatter ca. på størrelse med en spiseske.
Opskriften rækker til 2-3 personer. Server evt. med rabarberkompot, græsk yoghurt, eller bær.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 665 kJ |
Kalorier | 159 kcal |
Fedt | 9 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | 1 g |
Kulhydrater | 12 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 10 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Pandekage (7,987 g)