Bebbemor's Foccacia
Ingredienser
Brødet | ||
3 | dl | Vand |
25 | g | Gær |
3 | g | Salt, stensalt, køkkensalt |
2 | g | Perfect Strø, Easis |
12 | g | Rapsolie |
250 | g | Protein Hvedemel |
200 | g | Fuldkorns Durummel (Casa Italia) |
Fyld/Toppen | ||
35 | g | Rapsolie |
5 | g | Havsalt |
3 | fed | Hvidløg, rå |
10 | g | Timian, frisk |
Kog vandet og vej dette af, lad det afkøle til fingerlunken Opløse gæret i det lunkne vand, tilføj olien Tilsæt de øvrige ingredienser til brød-delen, og ælt dejen godt igennem
Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min. ved stue temperatur
Pres hvidløgene, og bland dem sammen med olien, salt og timian.
Når dejen er hævet, kommes den i en oliesmurt bradepande/form, bred dejen ud med melede hænder, så den fylder hele formen. Prik små huller i dejen med fingrene, og fordel hvidløgs-timian olien over dejen. Lad dejen efterhæve ca. 30 minutter i stue temperatur.
Bages midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter
200 °C 15 minutter