Bebbemor's Foccacia
Ingredienser
| Brødet | ||
| 3 | dl | Vand |
| 25 | g | Gær |
| 3 | g | Salt, stensalt, køkkensalt |
| 2 | g | Perfect Strø, Easis |
| 12 | g | Rapsolie |
| 250 | g | Protein Hvedemel |
| 200 | g | Fuldkorns Durummel (Casa Italia) |
| Fyld/Toppen | ||
| 35 | g | Rapsolie |
| 5 | g | Havsalt |
| 3 | fed | Hvidløg, rå |
| 10 | g | Timian, frisk |
Kog vandet og vej dette af, lad det afkøle til fingerlunken Opløse gæret i det lunkne vand, tilføj olien Tilsæt de øvrige ingredienser til brød-delen, og ælt dejen godt igennem
Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min. ved stue temperatur
Pres hvidløgene, og bland dem sammen med olien, salt og timian.
Når dejen er hævet, kommes den i en oliesmurt bradepande/form, bred dejen ud med melede hænder, så den fylder hele formen. Prik små huller i dejen med fingrene, og fordel hvidløgs-timian olien over dejen. Lad dejen efterhæve ca. 30 minutter i stue temperatur.
Bages midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter
200 °C 15 minutter
| Næringsindhold pr. 100 g | |
| Energi | 1134 kJ |
| Kalorier | 269 kcal |
| Fedt | 7 g |
| - mættede | < 1 g |
| - enkeltumættede | 4 g |
| - flerumættede | 2 g |
| Kulhydrater | 41 g |
| - heraf sukker | 1 g |
| Kostfibre | 5 g |
| Protein | 7 g |
| Salt | < 1 g |
| Anslåede værdier | |