Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Bebbemor's Foccacia

Indtastet 10. maj 2017 af: Dorthe

Du følger nu Dorthe


Du vil nu modtage en email hver gang Dorthe indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Ingredienser
Brødet
3 dl
25 g
3 g
2 g
12 g
250 g
200 g
Fyld/Toppen
35 g
5 g
3 fed
10 g

Kog vandet og vej dette af, lad det afkøle til fingerlunken Opløse gæret i det lunkne vand, tilføj olien Tilsæt de øvrige ingredienser til brød-delen, og ælt dejen godt igennem

Lad dejen hæve tildækket i ca. 45 min. ved stue temperatur

Pres hvidløgene, og bland dem sammen med olien, salt og timian.

Når dejen er hævet, kommes den i en oliesmurt bradepande/form, bred dejen ud med melede hænder, så den fylder hele formen.  Prik små huller i dejen med fingrene, og fordel hvidløgs-timian olien over dejen.  Lad dejen efterhæve ca. 30 minutter i stue temperatur.

Bages midt i ovnen ved 200 grader varmluft i ca. 15 minutter

  200 °C   15 minutter

  200 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk