Blåbærmuffins

Proteinrige muffins uden sukker og et lavt fedtindhold.

Indtastet af:

Opskriften giver 12 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland havregryn, proteinpulver, mandelmel og bagepulver i en skål. 
I en anden skål piskes æggehviderne til de er helt stive. 
Bananen moses sammen med skyr og FlavDrops, og røres i melblandingen. 
Herefter vendes de stive æggehvider forsigtigt i resten af dejen, så du får en jævn og ensartet kagedej. 
Til sidst vendes blåbærrene i uden at luften piskes ud af dejen. 
Dejen fordeles i 12 muffinforme (ca. 36 g i hver), og bages i 10-15 min. i en forvarmet ovn ved 150 °C  (varmluft). Kagerne skal være gyldne på toppen, men ikke mørke. Hvis de får for meget bliver de tørre. 

  150°   15 min

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk