Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Blodappelsinsorbet

Sorbet bliver lækker og cremet, når den fryses i ismaskine. Den er allerbedst, når den serveres direkte fra ismaskinen. Ellers skal den tempereres i køleskabet.

Indtastet 15. marts 2014 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Vand og sukker koges op i en kasserolle og køles derefter ned.

Pres saften af blodappelsinerne og bland med sukkerlage, vanillepulver, salt og past. æggehvider.

Frys det i 2 omgange på en ismaskine, da det udvider sig til mere end det dobbelte.

Hvis du ikke har ismaskine, skal du udelade æggehviderne og fryse massen i en flad beholder, som røres rundt, hver halve time. Når blandingen er som grødis, piskes hviderne stive og røres ind i ismassen.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk