Bløde chokoladescones/muffins
En fusion mellem scones og muffins, med svampet og lækker krumme, men de her er meget sundere. Fyldt med gode fibre og kun sødet med chokoladen.
Ingredienser
1 | spsk | Fiberhusk |
2 | spsk | Kokosfibermel |
2 | spsk | Mandelmel fedtreduceret |
100 | g | Speltmel |
1 | g | Kardemomme |
1 | knivspids | Vanille, pulver |
1 | drys | Salt, havsalt (ikke jodberiget) |
2 | tsk | Bagepulver |
50 | g | Grofthakket mørk chokolade |
25 | g | Smør, saltet |
1,5 | dl | Yoghurt naturel |
1,5 | dl | Minimælk, 0,5% |
Rør de tørre ingredienser sammen inkl. hakket chokolade.
Smelt smørret og fordel det med en gaffel i det tørre.
Hæld yoghurt naturel og minimælk i, og rør det hele godt sammen.
Fordel dejen i 12 muffinforme.
Bag midt i ovnen ved 220 grader i ca. 15 min.
220 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 989 kJ |
Kalorier | 235 kcal |
Fedt | 10 g |
- mættede | 6 g |
- enkeltumættede | 3 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 26 g |
- heraf sukker | 6 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 8 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (39 g)