Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Blomkålshapsere

Kan bruges som sund pizzabund eller spises som de er.

Indtastet 9. september 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde Lowcarb.dk ( jeg har dog tilføjet lidt fiberhusk)

Blomkål og løg hakkes til ukendelighed på foodprocessor. Æg, krydderier og fiberhusk blendes med. Obs brug en strøgen måleske fiberhusk.

 
Sættes i 16 klatter på bageplade, eller færre hvis man ønsker dem større, men så skal bagetiden evt. reguleres.
 
Bages ved 200 grader i ca. 30 min.
 
 Jeg har  tilsat lidt fiberhusk til at suge og samle dejen. Smagen er rigtig god, men en helt anderledes konsistens end brød. Børnene har spist dem med velbehag, så det er et fif til at snige ekstra grøntsager ind...
  200 °C   30 minutter

  200 °C   30 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk