Blomkålsris salat med fennikel og persille

Ingredienser
300 | g | Blomkål |
100 | g | Fennikel (ca. 1/2) |
15 | g | Bredbladet persille |
25 | g | Parmesan, revet |
2 | spsk | Olivenolie |

Skær stokken væk fra blomkålen og del/skær den i små stykker.
Skær fennikel i ganske tynde skiver.
Skyl persillen og fjerne de stilkene så godt som muligt.
bland det hele sammen. Dryp evt. med olivenolie og drys med parmesan eller Pecorino i tynde flager ved servering.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 350 kJ |
Kalorier | 84 kcal |
Fedt | 6 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 4 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 4 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 skål (460 g)