Bønnebrownie
Svampet brownie med et højt indehold af protein (uden proteinpulver) uden sukker og mel.
Ingredienser
| 475 | g | sorte bønner |
| 100 | g | MySyrup Maple Flavour |
| 4 | stk | Æg |
| 1 | tsk | Vanille, pulver |
| 1 | tsk | Bagepulver |
| 50 | g | Kakao, bitter/usødet |
| 13 | g | Appelsin/Blodappelsin, rå |
| 100 | g | Valnød |
| 150 | g | Coconpure |
Blend bønner, sirup og æg sammen til en ensartet dej.
Smelt kokosolien i mikroovnen i et par minutter, og rør den ud i dejen.
Rør vaniljekorn, bagepulver, kakao og appelsinskal sammen i en skål for sig, og rør det ud i resten af dejen.
Hak valnødderne groft og vend dem i dejen, så de er jævnt fordelt.
Hæld dejen over i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Den bradepande jeg brugte var 21 cm x 25 cm.
Bag kagen i ca. 30 min. i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft). Tjek om kagen er færdig ved at stikke i den med en kødnål el.lign. Hvid der sidder dej på den, skal den have lidt længere i ovnen.
Lad kagen køle helt af inden servering. Den er faktisk bedst efter en nat på køl.
175 °C 30 minutter
| Næringsindhold pr. 100 g | |
| Energi | 1311 kJ |
| Kalorier | 313 kcal |
| Fedt | 24 g |
| - mættede | 1 g |
| - enkeltumættede | 3 g |
| - flerumættede | 5 g |
| Kulhydrater | 13 g |
| - heraf sukker | < 1 g |
| Kostfibre | < 1 g |
| Protein | 9 g |
| Salt | < 1 g |
| Anslåede værdier | |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Stykker (51 g)