Bønnebrownie

Svampet brownie med et højt indehold af protein (uden proteinpulver) uden sukker og mel.

Indtastet af:

Opskriften giver 20 Stykker

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Blend bønner, sirup og æg sammen til en ensartet dej.
Smelt kokosolien i mikroovnen i et par minutter, og rør den ud i dejen.
Rør vaniljekorn, bagepulver, kakao og appelsinskal sammen i en skål for sig, og rør det ud i resten af dejen.
Hak valnødderne groft og vend dem i dejen, så de er jævnt fordelt.
Hæld dejen over i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Den bradepande jeg brugte var 21 cm x 25 cm.
Bag kagen i ca. 30 min. i en forvarmet ovn ved 175 °C (varmluft). Tjek om kagen er færdig ved at stikke i den med en kødnål el.lign. Hvid der sidder dej på den, skal den have lidt længere i ovnen.

Lad kagen køle helt af inden servering. Den er faktisk bedst efter en nat på køl.

  175°   30 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk