Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Bønnefritter

Nem og sund tilbehør, som dog skal spises med måde på low FODMAP. Derfor er portionsstørrelsen lille, men andre kan bare spise flere portioner...

Indtastet 17. september 2016 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
500 g
1 spsk
1 tsk

Bønnerne kan både tilberedes direkte fra frost eller optøede. 

Optøede bønner tørres godt i et rent klæde og herefter kommes de en frysepose, med olie og salt, som rystes godt sammen, herved fordeles olien lettere.

På frosne bønner fryser olien let fast, derfor er det bedre at hælde dem på en bageplade og dryppe olie og salt udover.

Fordel bønnerne på en bageplade og kom dem i en varm ovn ved 200 grader varmluft eller 220 g. alm. i 15-20 min.

Low FODMAP info: En portion på 23 g. vil være en sikker grøn portionsstørrelse, som kan kombineres med andre grøntsager, der har en grøn portionsstørrelse. Der er et meget stort svind på Bønnefritter og portionen svarer til 86 g. frosne bønner.

  200 °C   15 minutter

  200 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk