Brasede kartofler med chorizo og spejlæg
Ingredienser
0,5 | stk | BBQ Chorizo |
150 | g | Kogte kartofler i skiver |
1 | stk | Æg |
3 | stk | Tomat, dansk, rå |
1 | drys | Havsalt |
1 | drys | Peber, sort |

Skær chorizoen i skiver og steg dem til de har kastet noget af fedtet af.
Fordel fedtstoffet på panden og tilsæt kartoflerne.
Chorizostykkerne fordeles lidt, der hvor der mangler fedtstof.
Når kartoflerne er ved at få farve på begge sider, laves der plads til spejlæget.
Æget kan slåes direkte ud på panden og steges til det er færdigt.
Undgå at flytte på æget før det er helt færdigt, da det ellers let vil gå i stykker.
Server med tomatbåde.
Low FODMAP info: Tjek ingredienserne på chorizoen omhyggeligt, så du er sikker på at du kan tåle dem.
Note: Retten giver en stor smag og en rigtig god mæthed ift. kalorier.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 439 kJ |
Kalorier | 105 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 12 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 2 g |
Protein | 5 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (279 g)