Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Brasede kartofler med chorizo og spejlæg

Indtastet 16. september 2016 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
0,5 stk
150 g
1 stk
3 stk
1 drys
1 drys

Skær chorizoen i skiver og steg dem til de har kastet noget af fedtet af.

Fordel fedtstoffet på panden og tilsæt kartoflerne.

Chorizostykkerne fordeles lidt, der hvor der mangler fedtstof.

Når kartoflerne er ved at få farve på begge sider, laves der plads til spejlæget.

Æget kan slåes direkte ud på panden og steges til det er færdigt.

Undgå at flytte på æget før det er helt færdigt, da det ellers let vil gå i stykker.

Server med tomatbåde.

Low FODMAP info: Tjek ingredienserne på chorizoen omhyggeligt, så du er sikker på at du kan tåle dem.

Note: Retten giver en stor smag og en rigtig god mæthed ift. kalorier.

Næringsindhold pr. 100 g
Energi 439 kJ
Kalorier 105 kcal
Fedt 5 g
- mættede 2 g
- enkeltumættede < 1 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 12 g
- heraf sukker < 1 g
Kostfibre 2 g
Protein 5 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 portion (279 g)

kJ 1227
15 %
kcal 294
15 %
Fedt 13 g
18 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk