Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Broccoli boller

Indtastet 10. oktober 2016 af: Majse-2000

Du følger nu Majse-2000


Du vil nu modtage en email hver gang Majse-2000 indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Opskriften giver:
Ingredienser
100 g
3 stk
500 g
100 g
20 g
50 g

1. Blend spinat,brocolli,naturli og øg sammeen

2. hæld i skål, og tilføj de tøre ingredienser

3. Kom massen i 5 klatter på en bageplade, med bagepapr

4. Bag i forvarmet ovn i 25 min 200 grader

 

  200 °C   25 minutter

  200 °C   25 minutter
Næringsindhold pr. 100 g
Energi 458 kJ
Kalorier 109 kcal
Fedt 3 g
- mættede < 1 g
- enkeltumættede < 1 g
- flerumættede < 1 g
Kulhydrater 14 g
- heraf sukker < 1 g
Kostfibre 6 g
Protein 7 g
Salt < 1 g
Anslåede værdier
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)

Ved indtagelse af 1 boller (161,124 g)

kJ 738
9 %
kcal 176
9 %
Fedt 5 g
7 %
Anslåede værdier

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk