Broccoli boller
Indtastet 10. oktober 2016 af: Majse-2000
Opskriften giver:
Ingredienser
100 | g | Rugmel, groft, fuldkornsrugmel |
3 | stk | Æg |
500 | g | Broccoli, rå |
100 | g | Naturli soyamælk vanilije |
20 | g | HUSK |
50 | g | Spinat, rå |

1. Blend spinat,brocolli,naturli og øg sammeen
2. hæld i skål, og tilføj de tøre ingredienser
3. Kom massen i 5 klatter på en bageplade, med bagepapr
4. Bag i forvarmet ovn i 25 min 200 grader
200 °C 25 minutter
200 °C 25 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 458 kJ |
Kalorier | 109 kcal |
Fedt | 3 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | < 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 14 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 6 g |
Protein | 7 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 boller (161,124 g)
kJ 738
9 %
kcal 176
9 %
Fedt 5 g
7 %