Broccoli-Kage
Ingredienser
180 | g | Broccoli, rå |
140 | g | Banan, rå |
3 | stk | Æg |
10 | g | Fiber Husk (Den gule) |
40 | g | Boghvedemel |
1 | tsk | Bagepulver |
1 | tsk | Kardemomme |
1 | tsk | Kanel |
1 | tsk | Vaniljepulver, økologisk, Wiik |
25 | g | Mørk chokolade 85 % |
Blend alle ingredienserne sammen, evt. med en minihakker.
Kom dejen i en form ca. 25×25 med bagepapir.
Bag I ovnen ved 200 grader ca. 25 minutter.
( kom den hakkede chokolade over, og lad den smelte på toppen af kagen mens den stadig er gloende hed)
200 °C 25 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 649 kJ |
Kalorier | 156 kcal |
Fedt | 6 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 17 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 8 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (62 g)