Brownie uden mel
Lækker chokoladebrownie med mandler og tranebær. Glutenfri, liberal LCHF, og low fodmap; ganske enkelt en god kage, de fleste vil elske...
Ingredienser
100 | g | Mørk chokolade |
25 | g | Smør, saltet |
3 | stk | Æg, store |
3 | spsk | Kokossukker, eller evt. rørsukker eller sødemiddel |
2 | spsk | Kokosfibermel, Urtekram (strøgen måleske) |
20 | g | Mandler, eller andre nødder |
20 | g | Tørrede tranebær, kan udelades for striks LCHF |

Smelt chokolade og smør sammen.
Pisk æg og kokossukker luftigt og skummende.
Vend chokoladen i lidt ad gangen.
Vend kokosfibermel i.
Vend mandler og tranebær i.
Smør en lille bageform og hæld dejen op i.
Bag midt i ovnen ved 160 grader i ca. 15 min.
Server gerne sammen med en klat flødeskum og et par jordbær. Eller is og andre bær...
Holder godt på køl.
160 °C 15 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 2028 kJ |
Kalorier | 485 kcal |
Fedt | 26 g |
- mættede | 13 g |
- enkeltumættede | 9 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 54 g |
- heraf sukker | 42 g |
Kostfibre | 3 g |
Protein | 8 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Stykker (23 g)