Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Chiabudding med kanelskum

Sund og nem budding, der blot skal køres på en kraftfuld blender i stil med Wilfa Raw Fuel.

Indtastet 9. september 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Start med at pulverisere chiafrø og tørret banan.

Skil den fede del af kokosmælken fra, ca. halvdelen af den bruges til kanelskummet.

Hæld den resterende del af kokosmælken i blenderen, sammen med kakao, et nip salt og vanillepulver.

Blend til en homogenmasse.

Hæld buddingen op i et glas og sæt på køl nogle timer eller til dagen efter.

Opbevar kokosfløden ( den stive del af kokosmælken ) på køl, til lige før servering.

Pisk kokosfløden til skum med kanel.

Pynt buddingen med kanelskummet og tilføj gerne lidt nødder og bær.

 

Der er masser af variationsmuligheder; kokosmælken kan erstattes med 2 dl alm. mælk eller nøddemælk, samt 1 dl. fløde e.lign. til kanelskummet. Kanel kan selvfølgelig udelades. En tsk. frysetørret kaffe kan blendes med buddingen, det fremmer kakaosmagen. En stærk kaffe kan også bruges, hvis du udelader samme mængde mælk.

De tørrede bananer kan erstattes af 1 spsk. honning, kokossukker, alm. sukker eller sødemiddel.

Hvis du ikke har en blender, kan ingredienserne til buddingen blot blandes sammen, det vil give en grovere tekstur a'la chiagrød.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk