Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Choko-mint brownie

Denne brownie er lavet på sorte bønner, og er både sukker- og glutenfri.

Indtastet 21. marts 2015 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde https://mallesblog.wordpress.com/2015/03/21/choko-mint-brownie/
Smelt kokosolien i mikroovnen. Giv det ca. 30 sek. og lad det køle af mens du går videre.
Blend bønner, æg, sirup og myntearoma, til en lind masse, og tilsæt den tempererede kokosolie. Hvis kokosolien er for varm, når du tilsætter den, kan du risikere at æggene klumper sammen.
I en bageskål blandes proteinpulver, kakao og bagepulver.
Tilsæt bønnemassen og rør det hele sammen til en ensartet kagedej.
Hak chokoladen og vend den i dejen.
Fordel dejen i non-stick bageforme eller en bradepande beklædt med bagepapir. Jeg brugte 3 små hjerteformede springforme, men du kan bruge lige den form du ønsker.
Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 °C i 15 min., og lad dem køle let at inden nu begynder at skære i dem.
  175 °C   15 minutter

  175 °C   15 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk