Choko-mint brownie
Denne brownie er lavet på sorte bønner, og er både sukker- og glutenfri.
Indtastet 21. marts 2015 af: Malene Kilde https://mallesblog.wordpress.com/2015/03/21/choko-mint-brownie/
Smelt kokosolien i mikroovnen. Giv det ca. 30 sek. og lad det køle af mens du går videre.
Blend bønner, æg, sirup og myntearoma, til en lind masse, og tilsæt den tempererede kokosolie. Hvis kokosolien er for varm, når du tilsætter den, kan du risikere at æggene klumper sammen.
I en bageskål blandes proteinpulver, kakao og bagepulver.
Tilsæt bønnemassen og rør det hele sammen til en ensartet kagedej.
Hak chokoladen og vend den i dejen.
Fordel dejen i non-stick bageforme eller en bradepande beklædt med bagepapir. Jeg brugte 3 små hjerteformede springforme, men du kan bruge lige den form du ønsker.
Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 °C i 15 min., og lad dem køle let at inden nu begynder at skære i dem.
Blend bønner, æg, sirup og myntearoma, til en lind masse, og tilsæt den tempererede kokosolie. Hvis kokosolien er for varm, når du tilsætter den, kan du risikere at æggene klumper sammen.
I en bageskål blandes proteinpulver, kakao og bagepulver.
Tilsæt bønnemassen og rør det hele sammen til en ensartet kagedej.
Hak chokoladen og vend den i dejen.
Fordel dejen i non-stick bageforme eller en bradepande beklædt med bagepapir. Jeg brugte 3 små hjerteformede springforme, men du kan bruge lige den form du ønsker.
Bag kagerne i en forvarmet ovn ved 175 °C i 15 min., og lad dem køle let at inden nu begynder at skære i dem.
175 °C 15 minutter
175 °C 15 minutter