Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Chokoladekage med ostecreme (kagen)

Sukker- og glutenfri kage med et højt proteinindhold.

Indtastet 14. august 2015 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Blend de første fire ingredienser til kagen, til du her en samlet mel, og hæld det i en stor skål. Du kan sagtens lade et par af mandlerne være grofthakkede, for at give lidt mere bid til kagen.
Hæld herefter de resterende ingredienser til kagen (pånær chokoladen) i blenderen, og blend det til en luftig masse.
Vend de våde ingredienser i melen, til en flydende kagedej.
Hak chokoladen groft og vend den i kagedejen.
Dejen hældes i en springfor, der er beklædt med bagepapir, og bages i en forvarmet ovn i 30 min. ved 175 °C (varmluft). Mærk i kagen med en kødnål eller strikkepind. Hvis der sidder dej på, når du tager den ud, skal den have lidt længere i ovnen.
Når kagen er færdig tages den ud og sættes på en bagerist.

Imens kagen køler af laves ostecremen.

  175 °C   30 minutter

  175 °C   30 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk