Chokoladekage med ostecreme (kagen)
Sukker- og glutenfri kage med et højt proteinindhold.
Ingredienser
110 | g | Banan, rå |
60 | g | Dadler |
3 | stk | Æg |
1 | spsk | Coconpure |
500 | g | Skummetmælk, økologisk |
1 | g | MySyrup Maple Flavour |
150 | g | Mandel, rå |
30 | g | Kakao, bitter/usødet |
1 | g | Vaniljestang |
100 | g | Impact Whey Protein (Chocolate Smooth Stevia), Myprotein |
50 | g | Mørk Chokolade uden sukker 60 % kakao, Isis |
Blend de første fire ingredienser til kagen, til du her en samlet mel, og hæld det i en stor skål. Du kan sagtens lade et par af mandlerne være grofthakkede, for at give lidt mere bid til kagen.
Hæld herefter de resterende ingredienser til kagen (pånær chokoladen) i blenderen, og blend det til en luftig masse.
Vend de våde ingredienser i melen, til en flydende kagedej.
Hak chokoladen groft og vend den i kagedejen.
Dejen hældes i en springfor, der er beklædt med bagepapir, og bages i en forvarmet ovn i 30 min. ved 175 °C (varmluft). Mærk i kagen med en kødnål eller strikkepind. Hvis der sidder dej på, når du tager den ud, skal den have lidt længere i ovnen.
Når kagen er færdig tages den ud og sættes på en bagerist.
Imens kagen køler af laves ostecremen.
175 °C 30 minutter