Chokoladekage med ostecreme (kagen)

Sukker- og glutenfri kage med et højt proteinindhold.

Indtastet af:

Opskriften giver 12 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Blend de første fire ingredienser til kagen, til du her en samlet mel, og hæld det i en stor skål. Du kan sagtens lade et par af mandlerne være grofthakkede, for at give lidt mere bid til kagen.
Hæld herefter de resterende ingredienser til kagen (pånær chokoladen) i blenderen, og blend det til en luftig masse.
Vend de våde ingredienser i melen, til en flydende kagedej.
Hak chokoladen groft og vend den i kagedejen.
Dejen hældes i en springfor, der er beklædt med bagepapir, og bages i en forvarmet ovn i 30 min. ved 175 °C (varmluft). Mærk i kagen med en kødnål eller strikkepind. Hvis der sidder dej på, når du tager den ud, skal den have lidt længere i ovnen.
Når kagen er færdig tages den ud og sættes på en bagerist.

Imens kagen køler af laves ostecremen.

  175°   30 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk