Chokolademuffins
Meget lækre og svampede - man kan slet ikke smage de er lavet med bønner i stedet for mel.
Indtastet 8. august 2012 af: Anne-Marie Andersen

Kidneybønnerne hældes i en sigte og skylles godt med vand, til de ikke skummer, afdryppes.
185 °C 25 minutter
Chokoladen smeltes over vandbad.
Blend imens bønnerne i en foodprocessor (eller evt. med stavblender). Blend videre med espressokaffen (kan udelades, men den fremhæver chokoladesmagen - de kommer ikke til at smage af kaffe).
Blend blødt smør og sukker i og kør til det er jævnt.
Hæld den smeltede chokolade i og blend igen til det er jævnt.
Kakao, salt, bagepulver og natron blandes sammen og kommes i - blendes igen.
Kom æggene i et af gangen og blend mellem hver.
Fyldes i muffinsforme og bages ca. 25 min. ved 185 grader.
Tjekkes om de er gennembagte med et grillspyd af træ e.lign.
185 °C 25 minutter
185 °C 25 minutter