Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Choko/peanutbar

Proteinbar.

Indtastet 11. juli 2015 af: Malene

Du følger nu Malene


Du vil nu modtage en email hver gang Malene indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Blend dadler, peanutbutter, vand og kokosolie til en jævn "karamel".
Rør proteinpulver, HUSK og mandelmel sammen i en skål og ælt "karamellen" heri. Det skal æltes sammen til en sammenhængende klump.
Del dejen i 10 lige store portioner (ca. 56 g pr. stk.) og form dem til rektangulære barer på ca. 7 cm x 2 cm x 1 cm. Stil dem på køl mens du smelter chokoladen.
Hak chokoladen fin og smelt ca. halvdelen i en skål over vandbad (max. 50 °C). Kom den anden halvdel af chokoladen i en skål og hæld lidt af den smeltede chokolade her i ad gangen, så det hele smelter sammen (31-32 °C).
Vend barerne i den smeltede chokolade og drys dem med de hakkede peanuts. Stil dem køligt, så chokoladen kan få lov til at stivne.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk