Choko/peanutbar
Proteinbar.
Opskriften giver 10 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Blend dadler, peanutbutter, vand og kokosolie til en jævn "karamel".
Rør proteinpulver, HUSK og mandelmel sammen i en skål og ælt "karamellen" heri. Det skal æltes sammen til en sammenhængende klump.
Del dejen i 10 lige store portioner (ca. 56 g pr. stk.) og form dem til rektangulære barer på ca. 7 cm x 2 cm x 1 cm. Stil dem på køl mens du smelter chokoladen.
Hak chokoladen fin og smelt ca. halvdelen i en skål over vandbad (max. 50 °C). Kom den anden halvdel af chokoladen i en skål og hæld lidt af den smeltede chokolade her i ad gangen, så det hele smelter sammen (31-32 °C).
Vend barerne i den smeltede chokolade og drys dem med de hakkede peanuts. Stil dem køligt, så chokoladen kan få lov til at stivne.