Choko/peanutbar

Proteinbar.

Indtastet af:

Opskriften giver 10 stk

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Blend dadler, peanutbutter, vand og kokosolie til en jævn "karamel".
Rør proteinpulver, HUSK og mandelmel sammen i en skål og ælt "karamellen" heri. Det skal æltes sammen til en sammenhængende klump.
Del dejen i 10 lige store portioner (ca. 56 g pr. stk.) og form dem til rektangulære barer på ca. 7 cm x 2 cm x 1 cm. Stil dem på køl mens du smelter chokoladen.
Hak chokoladen fin og smelt ca. halvdelen i en skål over vandbad (max. 50 °C). Kom den anden halvdel af chokoladen i en skål og hæld lidt af den smeltede chokolade her i ad gangen, så det hele smelter sammen (31-32 °C).
Vend barerne i den smeltede chokolade og drys dem med de hakkede peanuts. Stil dem køligt, så chokoladen kan få lov til at stivne.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk