Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

De bedste morgenboller

Lækre, sprøde og luftige.

Indtastet 29. marts 2013 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde anneauchocolat.dk
Gæren røres ud i vandet, der tages direkte fra den kolde hane. Resten blandes i. Æltes godt i røremaskine til dejen samler sig, og du kan lave glutentesten. Det kan tage fra 10 min. til 20 min. Når dejen er klar, hældes den op i en skål smurt med olivenolie. Skålen skal være stor nok til, at den kan klare, at dejen hæver til det dobbelte. Dækkes med husholdningsfilm og stilles i køleskabet 12-24 timer.

Næste dag hældes dejen forsigtigt ud på et meldrysset bord eller spækbrædt. Dejen hakkes ud til boller med en spartel og lægges forsigtigt over på en bageplade med smurt bagepapir.
Sættes direkte ind i en varm ovn på 240 g. varmluft. I 10 til 15 min.

Opskriften er inspireret af Anna au chocolat 's guldblommeboller.
Der er også link med udførlig vejledning.

Fif: sprødheden forsvinder meget hurtigt, da krummen er så fugtig. Derfor er det en god ide at give dem 5 min ekstra med varmluft, umiddelbart inden servering.
  240 °C   10 minutter

  240 °C   10 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk