Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Dulche de leche bomber

Lækker fragilité med karamelflødecreme

Indtastet 14. januar 2012 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Pisk æggehviderne stive, pisk sukkeret i lidt efter lidt og pisk til dejen er sej, vend de hakkede mandler i. Smør bagepapiret, drys evt. lidt mel på, sæt 20 marengsbunde med lidt afstand imellem, de hæver under bagningen. Dette er nemmest, hvis dejen forinden er hældt op i en frysepose, hvor der klippes hul i det ene hjørne, så dejen kan sprøjtes ud. Bages til bundene er sprøde og beige i farven, de må ikke blive brune og brændte. Afkøles.

Til karamelflødecremen piskes fløden let, dulche de lechen tilsættes i små klatter og vendes forsigtigt rundt. Det smager godt at der er små "klumper" af blød karamel, så det skal ikke røres ud. Et nip salt tilsættes, da det fremhæver smagen.

Kagen samles, gerne 2-3 timer før servering og sættes på køl. På en bund, sprøjtes karamelflødecreme og der lægges en top ovenpå.

Fif: du kan finde en opskrift på Dulche de leche her på opskriftsamleren. Du kan også bruge en færdigkøbt Dulche Latte på glas, da bruges ca. et halvt glas.


  150 °C   40 minutter

  150 °C   40 minutter

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk