Dulche de leche bomber
Lækker fragilité med karamelflødecreme
Opskriften giver 10 stk
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Pisk æggehviderne stive, pisk sukkeret i lidt efter lidt og pisk til dejen er sej, vend de hakkede mandler i. Smør bagepapiret, drys evt. lidt mel på, sæt 20 marengsbunde med lidt afstand imellem, de hæver under bagningen. Dette er nemmest, hvis dejen forinden er hældt op i en frysepose, hvor der klippes hul i det ene hjørne, så dejen kan sprøjtes ud. Bages til bundene er sprøde og beige i farven, de må ikke blive brune og brændte. Afkøles.Til karamelflødecremen piskes fløden let, dulche de lechen tilsættes i små klatter og vendes forsigtigt rundt. Det smager godt at der er små "klumper" af blød karamel, så det skal ikke røres ud. Et nip salt tilsættes, da det fremhæver smagen.
Kagen samles, gerne 2-3 timer før servering og sættes på køl. På en bund, sprøjtes karamelflødecreme og der lægges en top ovenpå.
Fif: du kan finde en opskrift på Dulche de leche her på opskriftsamleren. Du kan også bruge en færdigkøbt Dulche Latte på glas, da bruges ca. et halvt glas.