Edamamebønner med balsamico dressing og hampefrø
Ingredienser
250 | g | Edamame sojabønner, kogte |
28 | g | Hampeolie |
1 | spsk | Honning |
1 | spsk | Balsamico, mørk |
1 | fed | hvidløg |
2 | spsk | Hampefrø, afskallede |

Edemamebønner blancheres I 2 min.
Olie, honning, knust hvidløg piskes sammen til en dressing.
Dressingen hældes over bønnerne, hvorefter der drysses med afskallede hampefrø
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 991 kJ |
Kalorier | 237 kcal |
Fedt | 15 g |
- mættede | 2 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | 8 g |
Kulhydrater | 15 g |
- heraf sukker | 6 g |
Kostfibre | 4 g |
Protein | 9 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (82 g)