Fritata med pølser og rosmarin
Lækker italiensk fyldig æggekage
Ingredienser
1 | spsk | Smør |
1 | stk | Løg |
350 | g | God pølse |
300 | g | Kogte kartofler (gerne en rest) |
1 | kvist | frisk rosmarin |
8 | stk | Æg |
1,25 | dl | Fløde |
2 | tsk | Kartoffelmel |
1 | drys | Salt |
1 | drys | Peber |
2 | stk | Tomater |
50 | g | Parmesan, revet |

Løget hakkes, pølserne skæres i skiver og kartoflerne skæres i tern. Nålene pilles af rosmarinkvisten og de deles i mindre stykker.
210 °C 8 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 844 kJ |
Kalorier | 202 kcal |
Fedt | 15 g |
- mættede | 6 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | 1 g |
Kulhydrater | 8 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 10 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portioner (162 g)