Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Frøhapsere

Indtastet 29. januar 2019 af: Heidi

Du følger nu Heidi


Du vil nu modtage en email hver gang Heidi indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde http://koekkenetpaakvisten.dk/froehapsere/

1. Bland alle de tørre ingredienser sammen i en skål.
2. Tilsæt vand og rør det sammen og lad det sætte sig i ca. 10 min.
3. Tænd ovnen på 200 grader
4. Fordel massen i ca. en centimeters tykkelse på en bageplade beklædt med bagepapir.
5. Bag det i ca. 50 minutter, skær dem ud som ønskes størrelse barer, imens de stadig er varme og lad dem derefter køle ned på en rist (ikke plade), så de kan blive sprøde.

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk