Frossen cheesecake
Iskold cheesecake med Baileys og bastognebund
Opskriften giver 10 Stykker
Ingredienser:
Fremgangsmåde:
Knus Bastognekiksene fint og bland med smeltet smør. Beklæd bunden af i en springform på ca. 22 cm i Ø med bagepapir og tryk massen ud herpå.
Stil 3 skåle klar og kom æggehvider i én, fløde i en anden og æggeblommer, sukker, kokossukker og vanillesukker i den 3.
Pisk først æggehviderne helt stive, pisk dernæst fløden og pisk tilsidst sukkeret ud i blommerne til de er helt opløst.
Tilsæt Baileys og Kalua, samt flødeost til skåle med æggeblommer og pisk det roligt ud til det er jævnt.
Fold fløden i skålen med æggeblommer og tilsidst æggehviderne.
Hæld over bunden og sæt i fryseren minimum 4-5 timer.
Dekorer evt. kagen med chokoladesovs eller anden pynt inden serveringen.