Frossen cheesecake
Iskold cheesecake med Baileys og bastognebund
Ingredienser
10 | stk | Bastogne, eller evt. Digestive og 1/2 tsk kanel |
75 | g | Smør, saltet |
3 | stk | Æggeblomme, pasteuriseret |
3 | stk | Æggehvide |
3 | dl | Fløde 38 %, piskefløde |
1,5 | dl | Sukker |
0,75 | dl | Kokossukker, Økologisk, Cocosa |
1 | spsk | Kalua kaffe likør |
3 | spsk | Baileys |
200 | g | Buko naturel flødeost |
2 | tsk | Vanillesukker |

Knus Bastognekiksene fint og bland med smeltet smør. Beklæd bunden af i en springform på ca. 22 cm i Ø med bagepapir og tryk massen ud herpå.
Stil 3 skåle klar og kom æggehvider i én, fløde i en anden og æggeblommer, sukker, kokossukker og vanillesukker i den 3.
Pisk først æggehviderne helt stive, pisk dernæst fløden og pisk tilsidst sukkeret ud i blommerne til de er helt opløst.
Tilsæt Baileys og Kalua, samt flødeost til skåle med æggeblommer og pisk det roligt ud til det er jævnt.
Fold fløden i skålen med æggeblommer og tilsidst æggehviderne.
Hæld over bunden og sæt i fryseren minimum 4-5 timer.
Dekorer evt. kagen med chokoladesovs eller anden pynt inden serveringen.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1464 kJ |
Kalorier | 350 kcal |
Fedt | 24 g |
- mættede | 14 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | < 1 g |
Kulhydrater | 29 g |
- heraf sukker | 23 g |
Kostfibre | - |
Protein | 4 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 Stykker (108,3 g)