Fyld til spinatblinis
Ostecreme, røget laks og stenbidderrogn
Indtastet 25. juli 2015 af: Malene Kilde https://mallesblog.wordpress.com/2015/07/24/spinatblinis-med-roget-laks/
Opskriften giver:
Ingredienser
14 | g | Løg, skalotte |
2 | g | Purløg, rå |
50 | g | Frisk Ost, Naturel 4 %, Gestus |
50 | g | Cheasy Skyr, Arla |
10 | g | Lime, rå |
100 | g | Laks, røget, udskåret |
30 | g | Kaviar, uægte (stenbiderrogn) |
Skær løg og purløg i meget små tern, og rør alle ingredienserne til cremen sammen. Smag til med salt og peber.
Skær laksen og limeskiverne i mindre stykker, og anret dine blinis som på billedet.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 474 kJ |
Kalorier | 113 kcal |
Fedt | 5 g |
- mættede | 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 3 g |
- heraf sukker | 2 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 14 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 stk (14,222 g)
kJ 67
1 %
kcal 16
1 %
Fedt < 1 g
< 1 %