Gluten - fodmap- og evt gærfrie boller

De bedtse gluten- fodmap- og gærfrie boller jeg har prøvet.

Indtastet af:
Kilde: https://www.instagram.com/p/BE3HggIv1zz/?taken-by=low_fodmap_living

Opskriften giver 8 boller

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Bland de tørre ingredienser sammen i en skål. Bruger du gær, opløs den i vandet. Rør opløsningen/vandet i de tørre ingredienser, bland godt sammen. Lad blandingen stå i 5 minutter. FiberHUSK gør at dejen samler sig og virker henad en almindelig bolledej. Lav 8 boller og læg dem på en bageplade. Lad dem hæve i 15 minutter. Ved bagepulver skal de ikke hæve.  
 

Bag bolllerne i oven på 200 g i 35-45 minutter.

 

 

 

  200°   45 min

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk