Glutenfri bananboller med kanel
Ingredienser
1 | stk | Banan, rå |
1 | stk | Æg |
60 | g | Mandelmel |
15 | g | Fiberhusk |
15 | g | blandet frø |
1 | tsk | Bagepulver |
0,5 | tsk | Kanel |
2 | g | Salt, stensalt, køkkensalt |
Mos bananen i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Form runde boller og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, tryk den let flade og bag dem ved 200 grader varmluft i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.
Nyd dem lune eller afkølede og gerne med smør, evt. chokolade eller en skive god ost.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1037 kJ |
Kalorier | 248 kcal |
Fedt | 4 g |
- mættede | < 1 g |
- enkeltumættede | 1 g |
- flerumættede | 2 g |
Kulhydrater | 11 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | 7 g |
Protein | 5 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 (31,438 g)