Glutenfri bananboller med kanel

Indtastet af:

Opskriften giver 8

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Mos bananen i en skål og tilsæt de øvrige ingredienser. Form runde boller og sæt dem på en bageplade beklædt med bagepapir, tryk den let flade og bag dem ved 200 grader varmluft i 10-13 minutter, til de er gyldne og sprøde.

Nyd dem lune eller afkølede og gerne med smør, evt. chokolade eller en skive god ost.

 

Tip: Hvis I synes, at bollerne er til den mindste side, kan I nøjes med at forme 4 boller af dejen og så bage dem lidt længere

Opskriften tilhører kategorien:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk