Glutenfri gulerodsboller (Naturlic)
Indtastet 4. september 2015 af: altmann84
Ingredienser
6 | stk | Æg |
200 | g | Philadelphia |
1 | dl | Solsikkeolie |
120 | g | Gulerodsblanding (Naturlic) |
45 | g | Naturlic fibre |
4 | tsk | Bagepulver |
Æg piskes skummende. Resten piskes i og sættes i klatter på bagepapiret.
210 °C 10 minutter
210 °C 10 minutter
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1431 kJ |
Kalorier | 343 kcal |
Fedt | 31 g |
- mættede | 3 g |
- enkeltumættede | 5 g |
- flerumættede | 11 g |
Kulhydrater | 8 g |
- heraf sukker | - |
Kostfibre | - |
Protein | 10 g |
Salt | - |
Anslåede værdier |