Glutenfri pasta carbonara
En nem og hurtig ret, som også er overskuelig at lave ved siden af, hvis resten af familien spiser alm. Spaghetti carbonara.
Indtastet 13. juli 2014 af: Anne-Marie Andersen
Opskriften giver:
Ingredienser
70 | g | Glutenfri pasta |
0,3 | pakke | Bacon i skiver, rå |
0,5 | tsk | Sennep, Arffmann's |
25 | g | Laktosefri piskefløde 36% (Arla) |
1 | stk | Æg, evt. past. |
1 | drys | Havsalt |
1 | drys | Peber, sort |
1 | drys | Parmesan, revet |
Steg bacon sprød på panden.
Kog pasta efter anvisning på pakken.
Rør imens sennep ud i fløden og tilsæt æg.
Når pastaen er færdig, hældes vandet fra. Æggeblandingen tilsættes lige med det samme og er færdig når det cremer. Vend hurtigt parmesan i og server med det samme.
Top med bacon, salt og peber.
Næringsindhold pr. 100 g | |
Energi | 1331 kJ |
Kalorier | 317 kcal |
Fedt | 16 g |
- mættede | 7 g |
- enkeltumættede | 4 g |
- flerumættede | 1 g |
Kulhydrater | 27 g |
- heraf sukker | < 1 g |
Kostfibre | < 1 g |
Protein | 15 g |
Salt | < 1 g |
Anslåede værdier |
Guideline Daily Amount (GDA)
(Vejledende dagligt indtag)
Ved indtagelse af 1 portion (179 g)
kJ 2385
29 %
kcal 569
28 %
Fedt 29 g
41 %