Ønsker du at lave en kopi af opskriften? Kopien vil blive gemt som en privat opskrift med dig som ejer

Upload et foto Tilladte filtyper:
png, jpg, jpeg, gif, webp

Del opskriften med dine kontakter



Vil du slette opskriften?


Opskrifter der er brugt som ingrediens i andre opskrifter, eller på siden "Mine kalorier" vil blive deaktiveret i stedet for at blive slettet.
Opskriften vil derefter ikke længere kunne findes i søgninger, under kategorier eller som ingrediens til andre opskrifter osv.
Den vil blive markeret


Private kategorier

Tilføj eller fjern opskriften fra dine private kategorier

Ny privat kategori:
Private kategorier kan redigeres eller slettes på på denne side

Glutenfrie isvafler

I disse glutenfrie isvafler er der brugt mandelmel istedet for alm. mel. Det gør vaflen mere porøs at spise, men den er ligeså let at lave.

Indtastet 8. august 2015 af: Anne-Marie Andersen

Du følger nu Anne-Marie Andersen


Du vil nu modtage en email hver gang Anne-Marie Andersen indtaster en ny opskrift som du har adgang til at se

denne side kan du administrere listen over de brugere som du følger.
Du kan bl.a. slå notifikationer til og fra for udvalgte brugere


Kilde chocolat.dk (dog med små ændringer)

Smelt smørret.

Blend mandlerne til fint mel. Du kan også bruge færdigkøbt mandelmel.

Blend det hele til en ensartet dej.

Varm vaffeljernet op til det lyser grønt.

Pensel en lille klat smør eller ghee på over og underside af vaffeljernet.

Brug ca. halvanden spsk. dej pr. vaffel.

Kig til den undervejs og vend den evt. hvis den er bagt uens.

Rul hurtigt sammen rundt om et vaffelhorn.

Beskyt evt. hænderne med handsker. En bomuldshanske under en gummihandske er meget effektiv. Obs. at handsken er godkendt til fødevarehåndtering.

Note; vaflerne er meget porøse, så det skal være med forsigtighed, når man kugler is op i den. Den mister en del sprødhed efter pensling af chokolade og en tur på frost, men når der fryses en ismasse ned i vaflen går den ikke så let i stykker, mens man spiser den.

Fif; vaflen på billedet er penslet med chokolade og fyldt med cremet smoothie, og lagt på frys nogle timer. Det giver en virkelig lækker og sund is på under 200 kcal.

 

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser (f.eks. varedeklarationer), data fra © Fødevaredatabanken (Fødevareinstituttet, DTU), version 7, 2008, © Fødevaredata (https://frida.fooddata.dk), version 4, 2019, samt version 5.2, 2024. Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2025, Opskriftsamleren.dk