Græskarbrød

En rigtig lækker krydderkage, med en dejlig varm og hyggelig smag. Perfekt til et glas mælk...

Indtastet af:

Opskriften giver 10 skiver

Ingredienser:
Fremgangsmåde:

Græskarpure kan du lave selv, ved at bage et renset Hokkaido græskar i ovnen, skåret i både og uden kerner. Det tager ca. 30-35 min. ved 200 g. før det er mørt, du skal kunne stikke igennem det, med en gaffel. Lad det køle lidt af og herefter kan det blendes til pure.

 

Bland de tørre ingredienser i en skål, bortset fra muscovadosukker som blandes direkte i de våde ingredienser i en anden skål. Sigt det tørre over det våde og foren de to lidt forsigtigt, til der ikke er flere mellommer.

 

Kom dejen i en smurt form og bag ved 180 grader i ca. 1 time. Stik gerne i den med et grilspyd eller lign. som skal komme ren ud. Dæk evt. overfladen med stanniol efter 45 min.

  180°   1 t

Opskriften tilhører kategorierne:

Næringsberegninger på opskriftsamleren.dk er foretaget ved brug af brugernes egne indtastede ingredienser, data fra © Fødevaredatabanken, version 7, 2008, samt © Fødevaredata (http://frida.fooddata.dk), version 4, 2019.
Alle beregninger, samt beregnede tal og informationer vedr. diæter - såsom LCHF og lignende, skal derfor betragtes som vejledende.

© 2012-2023, Opskriftsamleren.dk